HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

You're Mine? It's that true?

Assalamualaikum and Hi Readers ^^

Hari ni nisa baru dapat berita yang menyedihkan, kawan nisa yang selama ini setia dengan kekasihnya kini sudah berputus cinta. Kesiankan? Nisa dapat rasa betapa pahitnya dia nak tinggalkan kekasihnya itu, katanya boyfriend dia tu dah menyukai perempuan lain. Ya la, sorang stay Kedah, sorang lagi stay Kuala Lumpur. Mau boyfriend dia tak cari orang lain, dia selalu cakap dekat nisa yang boyfriend dia tu tak akan setia dengan dia sebab boyfriend dia dengan dia stay jauh-jauh. Tadi dia memang tak tentu arah, kejap happy, kejap sedih, kejap termenung, kejap .... ? Nisa cuba redakan kesedihan dia hari ni, tapi dia still macam tu. Nisa banyak bercerita dengan dia pengalaman-pengalaman nisa dulu. Ia lelaki memang macam tu -.- Kata cikgu nisa " Hidup lelaki tidak akan bermakna jika tiada seorang perempuan disampingnya, kerana perempuan adalah orang yang akan membantunya menjalani kehidupan sehariannya" Betulkan? Hm, nisa pun rasa nak putus dengan Mr M nisa tapi, nisa tak sanggup. Okay-lah nisa nak pergi mandi, bye ^^
selama ni kau anggap dia-lah segala-galanya, kau mengharapkan dia setia kepada kau. kau juga tak pernah sesekali ingin mencari orang lain sebagai pengganti pemergiannya yang berbulan dahulu... tapi kini, dia tinggalkan kau begitu sahaja. kau berasa sangat kecewa dan kau berkata "BAHAWA SATU HARI NANTI, AKU TAHU YANG DIA PASTI AKAN MENYESAL TINGGALKAN AKU KERANA MISS #BS" kau juga berandaian "PASTI PEREMPUAN TU LEBIH CANTIK,PANDAI,KAYA DARI AKU DAN TAK DA APA-2 HALANGAN UNTUK BER'COUPLE DENGAN SI DIA"... Hm, Capital S aku harap kau redha ja dengan ketentuanNya. Pasti, Allah tengah menguji kau dan Ia ingin yang terbaik untuk kau. Mungkin dia bukan jodoh kau? By the way, aku nak kau teruskan dalam pelajaran kau seperti sediakala. Jangan abaikan pelajaran kerana dia, Okay? Iloveyou Capital S
 THE END
Template By NisaaRazie