HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Pinky to Black+Blue+Purple


Assalamualaikum and Hi Readers ^^

Okay, malam ni nisa dah rancang nak tukar warna tema blog bagi bulan November. It that nice colour? Black+Blue+Purple? By the way, first sekali nisa tak nak letak warna tema macam ni. Dalam perancangan nisa, nisa just nak letak warna Black+Orange sebab warna tu nisa belum pakai. Mungkin tahun hadapan nisa akan pakai warna tu.
Header
Nisa pakai freebies akak Norhafizah macam header lama nisa dulu, lawa kan? :P
Template
Nisa still pakai template blogskin dari Lettha but banyak yang nisa tukar dan jadi serabut -.- by the way nisa dah puas hati dengan design blog nisa yang baru ni sebab sejuk ja bila tengok  #perasan. Hehe :D
Background
Nisa tak tahu nisa dapat dekat mana background ni, mungkin dekat google atau photobucket.
Okaylah, nisa tak da mood sebab boyfie nisa dah baca entry nisa yang sebelum ni, nak tahu entry yang mana satu? klik di bawah ini. By the way, nisa tahu dia tak akan lepaskan nisa. Lagipun nisa tak sanggup nak minta putus dengan dia sebab nisa still sayangkan dia. #banyak membebel je aku ni kan? -.-


Okay-lah bye semua, goodnight and sweet dream ^^
THE END
Template By NisaaRazie