HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Kolej Matrikulasi Perlis


Assalamualaikum.

Sumber dari Mr. Google
So, here we go. Okay, dah lama kan tak update blog? Since dapat tawaran masuk matrik until dah habis semester satu dah pun. Maaf juga kepada sesiapa yang komen dekat entry Nisa about " How to make your own blogskins " Seriously, Nisa tak perasan langsung until hari ni baru tergerak hati nak buka blogger ni. Actually nak habaq pasal pengalaman berada dekat Matrik ja. Tapi terlihat komen tu, terus terdetik nak selit maaf. By the way, Nisa dah balas komen tu. Tapi Nisa tak boleh contact awak dekat blog awak untuk beritahu. Okay, berbalik kepada tajuk asal.

Nisa dah berada dekat Kolej Matrikulasi Perlis ni dah 165 hari dari 25 Mei 2015 sehingga 07 November 2015 Banyak juga la pengalaman yang Nisa kutip. Paling best sekali ramai kawan. lol *yang tu semua orang tauuuuu* Sebenarnya, tak tahu nak story apa, sebab Nisa ni orang utara. Belajar dekat jiran negeri sebelah ja. Huhu. Tapi tapi paling best setakat semester satu ni masa bulan Ramadhan. Masa ni, banyak sangat makanan. Daripada tak suka makan nasi Kerabu terus jadi suka sampai rindu bagai. Serious babe. Oh yaa, lepas habis semester dua nanti Nisa update pasal bilik apa semua okay. Sebab sekarang, semua gambar berada di dalam pendrive dan Nisa malas nak membelek. Banyak sangat kot gambar semester satu. Jadi, setakat ini sahaja. Sekian.

KMPians Gen16 2015/2016
N O T E ! Maaf jika saya tak balas komen awak semua, since I was busy study, I'm so sorry. By the way, thankyou because all of you still support me as a tutorial blogger.

1 comment:

Aini Shah said...


Hi Nisaa, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@my.zalora.com I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

Template By NisaaRazie