HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Malas ke sekolah -.-

Assalamualaikum and Hi Readers ^^

Esok sekolah, okay seriously aku malas nak pergi sebab esok kena serah semua buku teks yang berat-berat belaka tuhh. Pfftt, seriously esok aku akan melelong atau berat sebelah. Ya la, aku ni kecik ja kang sebelah tangan turun sebelah tangan menaik tak ke malu? Erghh, tahun hadapan aku dah masuk tingkatan tiga. Dah nak ambil UPSR, upss silap PMR -.- Rasanya, tahun hadapan besar kemungkinan ayah aku akan letak password dekat pc ni. Oh my God, tak boleh hupdate blog ! Hm, tak pa la. Mata nisa dah tak larat nak pergi tidur. Okay, bye ^^
#Tiba-tiba je hari ni aku nak tidur awal, pelik kan? Haha, whatever-lah.
THE END

4 comments:

Anis Loyy said...

amboi
ahahah suruh lah pakwe angkat kan :P

Budak Malas Sikat Rambut said...

sme lahh kita >_<

Aisya Fatihah said...

yeah! same aa kite. malas gegile nk pegi T^T

Diyana Ali said...

jgn malas2. belaja rajin2 dik. hehe

Template By NisaaRazie