HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Time aku BerblogWalking

Hi Readers ^^
Hari ni nisa try berblogwalking sedikit demi sedikit bagi meningkatkan trafik blog nisa yang sudah jem beberapa hari ini. Jadi, dalam pergerakkan berblogging tadi nisa ada rasa bengang dengan blogger-blogger ni. Sebab?
  • Blog kamu loading lambat.
  • Blog kamu pakai cbox shout -.-
  • Blog kamu tak pakai pop-up window comment
#Nisa bukannya nak mengata atau membencinya tapi tolong pebetulkannya ya sebab nanti para blogger lain akan sentiasa berblogging ke blog kamu. 

THE END

2 comments:

Sarah Hanim said...

ye same like me lah :D

i hate that .

Nisa Sayakinie said...

ouh, kita serasi la yeah? hehe. btw, thanks komen :D

Template By NisaaRazie