HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Day 3 : 10 barangan yang paling saya minati

Hi readers ^^
How are you? Yeah, akhirnya calon PMR pada tahun 2011 sudah MERDEKA nampaknya. So, tahun depan nisa pula PMR ! Ohmygoshh, tak boleh selalu² update blog la next year. Hm, btw nisa harap korang selalu²lah singgah kat blog nisa ni macam biasa ekk, walaupun nisa jarang update next year okay? Iloveyouall btw hari ni nisa nak sambung mengenai challenges ini [challenges-khas-dari-author-blog-ini] sapa nak ikut serta jomlah ramai² buat cabaran ni ^^ Okay lets start :
Ipad
Iphone 5
Blackberry
Nikon D5100
Lappie *apple
Fixie
Xperia *mini
Kriss *motorcycle
Bungalow house *budak kecik pun pandai memilih :P
BMW car *maybe
THE END

2 comments:

Are-Nisa said...

saya join tau ! thanks #nisalagisatu :) hehehehe

Nisa Sayakinie said...

@Are-Nisa ou, joinja-lah :)

Template By NisaaRazie