HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Haters Make We Famous Right?

Hi readers ^^
Hari ni nisa rasa susah hati gila², entah kenapa. Dari pagi tadi duduk tak senang ja, lepas balik ja dari sekolah. Alahaii, cik nisa jatuh sakit akibat sakit kepala. Haha, bukan itu ceritanya. Okay, Kau nampak tak title entry hari ini? Yeah, Haters Make We Famous Right? Kau pernah rasa dibenci tak?, 

Nisa pernah, best gila. Kalau kita dibenci orang mesti orang akan kenal kita bukan begitu?, haha sebenarnya entry ni takda kena mengena nak maki hamun orang. Ya la kan, nanti orang fikir umur 14 tahun dah pandai maki hamun orang macam orang gila gi tuhh. Haha, btw hari ni nisa rasa happy sangat sebab follower nisa dan trafik blog nisa makin meningkat tapi dalam se-happy² nisa pun nisa still bersedih. 

KENAPA?

Tadi 1st kali nisa check out blog nisa follower ada 532 *alah sikit ja tu. Tak macam korang pun, dan sekarang tiba² ja menurun. Hm, ikut suka koranglah nak follow nisa or tak. Nisa tak kisah, asalkan korang selalu singgah blog nisa, baca entry dekat blog ni and comment² entry nisa sudah la. Itupun dah membuatkan nisa rasa happy sangat.
NOTA KAKI
Yea², calon PMR 2011 dah MERDEKA. Happy-la kakak² dan abang²ku serta boyfieku ekk. Haha, tahun hadapan Nisa pula PMR mengerikan nak hadapi semua itu, tapi demi masa hadapan kita mesti hadapi semua cabaran itu kan²?

6 comments:

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waa tahun depan PMR, mmmm....buat yang terbaik ye. Fikir masak2 nak masuk bidang sains or sastera


upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

Amalina said...

Akak pun selalu kena mcm ni :(

gaung said...

ini nasihat utk nisa..selaku abg yg paling senior haha..sebelum p skolah tu have you breakfast..tibe2 je kan nasihat gini?haha..nice to know you..keep writing!

ENTRI TERBARU: mahasiswi malaysia ditumbuk dan dikelar perompak, Klip 3GP mimi.MELAMPAU, 10 bau disukai manusia :p, Ibu Asyik BBM, Bayi Meninggal Tertimpa Bantal,Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca

Nisa Sayakinie said...

@C` Ayob-Ilmu Asas Hidup yaya, taon depan nisa PMR, btw tengs ats ucpan tuhh :)

Nisa Sayakinie said...

@Amalina akak pun penah kena juga ekk? Kita genk la nmpknya ya :D

Nisa Sayakinie said...

@gaung hehe, tengs coz bgi nasihat :D

Template By NisaaRazie