HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Day 2 : 10 warna kesukaan saya


Hi readers ^^
Hari ini hari kedua challenges nisa, so jom lihat jawapannya di atas persoalan untuk Day 2 kita ^^
  • Merah-sebab dulu time nisa darjah 5 nisa selalu main dengan genk² boyz, dia orang tu memang suka sangat warna merah so nisa pun tertarik juga nak sukakan warna merah .
  • Hitam-dulu masa nisa form 1 nisa memang pantang nampak benda² or something yang berwarna hitam, kalau nak beli apa² ja kat nisa mesti kena warna hitam tiada warna lain dah di hati nisa.
  • Ungu-menjadi pilihan nisa semasa nisa darjah 6 lagi , kemudian nisa dah tak suka warna tu and then sekarang secara auto nisa terlalu minat dengan warna tersebut begitu juga dengan warna² di bawah ini 
  • Biru
  • Hijau
  • Orange
  • Kuning
  • Merun
  • Putih
  • Biru kehijauan
THE END 

6 comments:

nida husna said...

kite suke pink. huhuhu

Mya said...

suka pepel=)

YNA said...

salam kenal :-D

sekarang nie tiba2 minat pink, huhuhu

dulu semuanya hitam dan merah :-)

Nisa Sayakinie said...

@nida husna ala, nisa kurang suka warna pink-lah. btw, pink lawa :D

Nisa Sayakinie said...

@Mya we are same :)

Nisa Sayakinie said...

@YNA ouh, terbalik pula dengan nisa. hehe :D

Template By NisaaRazie