HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Anniversaryku tiba lagi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Hi readers ^^
Hari aku tak perasan pun bahawa nisa dengan dia dah couple sehingga 6 Bulan, setelah nisa buka facebook nisa dan klik inbox. Ehh² , MR M wish dekat nisa yang kita orang dah couple selama 6 bulan. Wow, ini adalah rekod baru . Hehe, tapi nisa takut sangat. Ya la, nisa sekarang dah tak pakai handphone. So, nisa takut boyfie nisa akan lupakan nisa nanti. Btw, nisa nak bagi something kat dia nanti if umur nisa masih panjang :)
THE END

No comments:

Template By NisaaRazie