HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Ohh sekolah !


Hi readers and salam sejahtera ^^

Yeah , hari sudah 5 Syawal 1432 H . Huh , esok dah sekolah weyhh ! *biasa la budak2 sekolah kan , btw hari ni aku kelam kelibut cari baju sekolah aku tu hah . Macamla cuti dua bulan , haha ^^ Btw , dah lama kan aku tak update ? Last update pun time 1 Syawal 1432 H hari tu . Okay , esok sekolah . Homework pun tak siap lagi , fuhh pening2 . Dengan kakiku sakit berbengkak2 ni pun belum sembuh2 lagi tahu takk !! Haish , budak2 tetap harus ke sekolah juga . Mana boleh bangkang langsung , kalau nak . . . Nanti korang jadi PM korang buat la undang2 untuk budak2 yang sekolah ni yeaa . Hehe , okayla aku dah pening dengan homework yang bertimbun tuhh . Bye ^^

No comments:

Template By NisaaRazie