HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Syawal ; part 1


Hi readers ^^

How your eid ? Happy ? Btw , hari ni aku agak happy la juga sebabnya aku bukannya pergi beraya but aku pergi meronda . Haha , budak baik kan2 ? Mulanya aku nak pergi rumah kawan aku Nurul Natasha Huda bt Mazlan . *Ambik kau , aku write nama kau bulat2 . Hehe , lepas tu dia tidak ada di rumah pula . Ohwomeennn ! , hm so perancangan kedua aku nak ke rumah cikgu Camilia . Yeah cikgu paling cun dan comel , tapi tak jadi sebab time aku nak pergi aku terserempak dengan dia time dia keluar dari rumah . So , perancangan ketiga ke rumah cikgu aku waktu aku sekolah rendah dulu , tiba2 ada khemah pula dekat situ . Apa lagi aku dengan adik aku pergi narek la ! Btw , boyfiee aku datang taman aku tapi dia tak ke rumah aku sebabnya mama and ayah aku pergi beraya , aku pula duduk dengan budak kecil *Alani Fatini tuhh . Huh , bosan sioottt ! Kemudian , aku narek dengan adik ICT aku ni hah . Best gila , macam narek dengan boyfiee oww ! Haha , if my bie baca story ni jangan marah ekk . Im so so sorry , bukannya nak sakitkan hati awak la . Okaylah , kaki aku sakit ni . Bye ^^
If nak tengok gambar raya aku pergi lah kat album Salam Lebaran 1432 H , sekian ^^

No comments:

Template By NisaaRazie