HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Blog aku tak akan active , kenapa ?


Hi readers , ^^

Dah lamakan aku tak update blog ? Kau tahu tak kenapa aku lama tak update blog ? Tak tahu , mai sini aku nak bagi tahu korang . Okay , 1st netbook aku dah rosak :') Haha , aku happy gila sebab tak payah tunggu open mengadap mender tu ja . Yala , kang aku tak study kau tahu tak ? Btw , aku pun susah nak design balik blog aku ni . Semua peralatan ada kat netbook aku tu ! Erghh , lantak kau lah . Asalkan aku still kekal di sini , lalala ~ Btw , mungkib blog aku ni tak akan active selagi aku tak mencapai impian aku . Okaylah , aku nak bagi pesanan buat mangsa2 UPSR , PMR , SPM dan STPM " SELAMAT MENJAWAB SOALAN , BACA BISMILLAH dulu tau ! " Bye blog and followers kesayanganku ^^
Template By NisaaRazie