HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah

Klik banner di atas untuk join , btw sebelum 22 Ogos 2011 . Okay ?

Hi readers , 
Dah tahu syarat2 segmen tersebut ? Belum ? Ni pasti tak klik banner kat atas tu lagi kan ? Hah , klik cepat sebelum terlambat ! Btw , aku nak selesaikan masalah peraturan sekolah jap .

  • Nama ; Nurhanisah bt Fakhrurazi
  • Hobi ; Suka melayari Internet terutamanya blogger2 Malaysia , suka makan xD , suka-suki edit gambar dan memasak . *Walaupun tak sedap ,


Hah , dah tahu aku punya nama dan hobi ? Apalagi , jom sama2 kita ke blogger AA . Sebelum itu aku nak buat pengakuan bahawa follower aku memang bawah +500 okay ! Tak percaya juga ? Please scroll ke bawah ; 



Dah percaya ? And i want to tag http://chocodeiychacieytu.blogspot.com/ dan juga http://akumyrulfitri.blogspot.com/ . Thank you ^^
p/s ; Maaf jika menggunakan perkataan ' AKU ' kepada yang lebih dewasa .

11 comments:

aulia suri said...

follow u~~

KechikumA said...

maceh follow.
dtg dr NZ utk follow gak ><

http://kechikuma.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

AzatLazat said...

hai singgah dari segmen yang sama
dari group korea
jemput singgah ye

http://kederatmuda.blogspot.com/

::budak:: said...

follow sini dr segmen yg sama :)
negara brazil jugak..hehe..jom naek lori round brazil..

http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Ariena Hisham said...

Salam. Saya datang dari Switzerland melawat awak & follow perkembangan blog awak sekali :) Hihi. Jom terjah blog saya pulak! ^^

Link: http://nurulariena.blogspot.com/

Nur Hanis said...

saya datang dari Jepun sambil follow awak sekali..

follow me back ya.. :D

Mya said...

salam belogwalking =) saya dari group maxico dtg fly ke sini. jum follow2! =)

btw, salam raya dan nice belog ^-^

Nur Saina (AntooUngu) said...

hi, sggh n follow sni dr segmen yg sme, sy group korea..slm knl n slmt hari raye. hihi jmpt dtg blog plak k ;)


http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Khairull-Dean said...

kunjungan dr perancis

FarihaH d'SITU dan d'SINI said...

kita dari brazil...leave ur step in this blog ea...---> http://gadesfacebook.blogspot.com/

nabila azmi said...

hi2...done follow awk..jln2 cri kawan sbru..slm kenal=)
from team dubai=)

Template By NisaaRazie