HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Encik Shafrie


Assalamualaikum readers ,

Malam ni aku penat sangat sebab tolong edit blog kawan aku yang sorang nihh ! Btw , bila aku edit tu aku rasa blog dia lebih lawa dari aku . Hm , whatever la . Tunggu la kau lepas bulan 9 ni aku changes balik deisgn blog aku , haha . Okay , aku yang edit blog dia bukannya dapat ganjaran sebab aku ni terlebih rajin ja . Hee , lagipun dia kawan aku bukannya sapa2 pun . Nasib kau besties aku tau , if tidak entah la aku nak edit ke tak blog kau . Haha , aku nak buat pengakuan yang kau memang baik .

*Bila aku bosan aku terjah fb kau dan like sampai notif kau jadi gila , kau tak marah sangat pun kan2 ? > yala sebab kau tak boleh like aku punya post , aku kan dah private wall aku .  Haha , btw lepas raya esok aku akan unprivate balik fb aku . Boleh la kau menge-Like segalanya2 kat siotu ekk , okaylah aku pun dah mengantok ni  .  Bye ,  Salam Aidilfitri 4 u all ^^

P/S ; sapa rajin angkat tangan sekarang juga ! Tolong scroll balik dekat atas and klik heder budak kacak tu dan follow dia okay ^^

No comments:

Template By NisaaRazie