HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Larian 1 Murid 1 Sukan 1 Malaysia

" Okay , murid2 hari SABTU ni sekolah . Jangan tak datang pula ya , kalau boleh bawa la ibu bapa , tok nenenk moyang , kakak abang adik , suami isteri kamu *upss terlebih sudah ! " HAHA ! sekian sudah perbualan ceramah cikgu aku *sorry tercakap AKU pula . Btw , dengan panggil nama sendiri terasa pula macam aku ni GEDIKSSS ! lebih baik panggil ' aku ' hee , Okay jom sambung dialog di atas . " Cikgu kenapa perlu datang sekolah cikgu ? " tanya seorang pelajar lelaki kepada gurunya . " Kerajaan suru h kita Lari , " jawab si guru . " Lari pergi mana cikgu ? Dapat hadiah tak cikgu ? Kalau dapat kami datanglah cikgu " kata si pelajar itu lagi . " Kamu ni nak datang ka tak nak ? Kalau tak nak nanti kamu akan dapat hadiah paling besar , nak tak ? " tanya si guru . " Hadiah besar ? Nak CIKGU !! " jawab si pelajar . ' PANG !! ' , " Aduh , sakit cikgu . Mak ayah saya tak pernah tampar saya sekuat itu . " kata si pelajar . Apa lagi dengan selambernya guru itu menjawab , " sapa suruh kamu main2 dengan saya ? . TITTTTTTT , TUUTTT !

THE END !

Hah , amacam ? setakat itu ja la  perbualan seorang guru dan seorang pelajar lelaki . Terhibur tak ? Hah ?, cerita ni saspen ? Haruslah , haha . Okay , hari ni memang aku letih gila2 sebab ' LIHAT TAJUK DI ATAS ' . Hm , memang sial lah ! Btw , seronok juga la sebab lari sambil mengata kat orang . HAHA ! Okaylah , jom tengok gambar foto gediks aku and The Genk !

track untuk Larian 1 Malaysia , *ak tak lari pown !

melenggang ja kerja korang 

mereka baru smpai , HAHA !

mcm KANAK2 RIBENA !

skola agama , HEBAT siaakk !

iloveyou pakcik 

TERBAIKK !

No comments:

Template By NisaaRazie