HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Patutkah saya kongsikan tutorial bersama anda ?

hello peeps :face64: hee , awak saya nak minta pendapat awaklah . Patutkah saya kongsikan tutorial bersama awak2 sekalian :s: Saya tengok blog saya semakin hari semakin berat dan gemuk macam saya la :r: hah , awak tak percaya ka :s: Seriously saya makin gemuk sekarang ni . Kalau tak percaya juga pergilah tanya dekat boyfie saya tuhh . Btw , awak tahu tak berat blog saya ni berapa KB :s: 93.1 KB kowdd , berat tuhh :r: Tak percaya :s: mehh sini nak tunjuk , Down

hah , beratkan :s: haduss , nak loading pown jem dah sekarang dan sekarang nis nak korang yang tentukan sama ada nis harus tetapkan sharing tutorial bersama awak2 semua ataupun tidak . Okay ? hm , sudah la . Nis nak tidur , esok nis sekolah la . Ada Larian 1 Murid 1 Sukan 1 Malaysia . . HAHA , agak2 best tak larian tu :s: Nis rasa tak . Hm , okay bai :face9:


MAKLUMAN TAMBAHAN ; jum saksikan video ini bersama2 , dan jangan lupa hadirkan diri and di dalam contest nis erkk .


story ini tentang kehidupan nis dan juga boyfie nis , SELAMAT BERFELLING 

No comments:

Template By NisaaRazie