HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Happy Anniversary Myzanyesa


Assalamualaikum, ewaah ! Tak sangka hari ini dah masuk 8 Julai 2011 , beep . Hah , tahu tak apa pentingnya tarikh itu ? Ya itu tarikh Hari Jadi kawan aku , sis Affie . Ngee ~ btw , ia juga adalah anniversary aku dengan boyfie aku yang ke 3 bulan . Boleh tahan aku couple dengan dia . Banyakla juga cabaran yang harus kami hadapi , berbagai2 dugaan beb ! Sampai 2kali break dah , erghh . Aku harap perkara itu tak akan berulang lagi nanti , awak saya sayang awak sangat2 . Entah kenapa saya sayang awak , tapi yang pasti saya harap awak tak tinggalkan saya macam dua hari yang lalu .

Myzanyesa *at school
It's my love *Ahmad Hamizan Ahmad Shukri
It's me *Nurhanisah Fakhrurazi
Beep ! , hah dah tengok gambar2 berikut ? Okay , nak follow blog myzanyesa tak ? ce tekan SINI . Amacam ? I know it's very2 " hodoh " bukan ? Okay , abaikan please .
Luahan Hati ; Ahmad Hamizan , iloveyousomuch . Don't leave me like that's past time ya sayang ? Ineedyou disampingku setiap masa , awak saya harap kita tak akan berpisah sampai bila2 dan akan kekal buat selamanya . Sekian*

No comments:

Template By NisaaRazie