HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Contest Header Saya Menarik Ape !


Hello people , yeah ! Aku bosan gila2 minggu ni , ce cari contest kat blog langsung tak mencabar atau menarik bagi aku and kali ni aku nak try join contest ni . Sebelum ni aku ada la juga join contest yang lain but asyik KALAH ja . Huh , sungguh menyedihkan . Btw , aku tetap tak kisah sebab adat pertandingan memang ada kalah or winner bukan ? Yeah , okay tak perlu berceramah malam2 ni . Ce kau cer sikit macam mana kau dapat search contest ini ? Okay , aku sedang kebosanan dan lagipun boyfie aku ada kerja . Erghh ! benci2 , dan aku pown melayari internet sehingga terlintas dalam fikiran aku untuk mencari contest . Sedang asyik mencari contest akhrirnya aku jumpa contest ini la . Faham ? HAHA !
STORY MORY ABOUT MY HEADER 

Btw , ini adalah header aku ; 


Header ni aku yang buat sndiri tau ! , tak main ciplak2 ekk . Header ni memang agak susah juga la nak buat , tapi dengan adanya azam yang kekal . Hasilnya ? Itulah , yeah ! Bab2 teknolgi aku memang pantas . Hee , sampai makaku selalu membebel dekat aku . Okay2 , header aku warna pink sebab ikut kartun tu atau background blog ? Header aku warna pink sebab ikut background blog la sayang . Dengan sengajanya aku memilih tema MERAH JAMBU pada bulan Julai ini , hee . Wahh ! , dah pukul 11 malam . Esok aku sekolah la , okaylah baip . Sekian*

P/S ; saya tahu header saya tak secantik anda , anda dan anda . Thanks . 

1 comment:

FairuzaAlwaniFadzilah said...

Hye :) thanks join dear :) Kalau tak ramai orang yg join , ade can lah awk nak menag :)

Template By NisaaRazie