HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Contest Aku Sayang Dia

Hello doodle , *ya ka aku eja tu . Whatever , btw minggu ni aku nak cari contest banyak for fun only . Tak nak peningkan kepala nak updated blog pasal cer apa . Dengan ini tajuk di atas adalah dirujuk , jom lihat syarat2 yang tertera di SINI

Dah lihat ? Dah baca ? Dah faham ? Hah , apa tunggu lagi main join ja la . Lagipun syarat2 dia senang macam kacang goreng ja . . Let's start babe ,

Wow , kenapa gambar aku ni hodoh sangat ? Huh , whatever ~ btw , aku nak teruskan dengan drama aku sat soal gambar ini okay .  *ehh2 , silap . Lengkapkan slogannya , hee . *this is sticky post , please clik read more to read


            Aku sayang dia kerana dia adalah seorang insan yang dapat menghiburkan hatiku  setiap masa , detik , sepanjang perjalanan hidupku seharian . Aku dan dia telah menjalinkan hubungan sulit sejak dari 08 April 2011 , kisah penemuan aku dan dia sangatlah panjang . 

Oleh kerana aku dipaksa untuk memberi jawapan KENAPA ? Aku sayang dia , so aku nak start story telling yang panjang sedikit dengan adanya video khas buat anda2 semua tahu bagaimana penemuan kami semua , tetapi video tu agak laju bagai bas ekspress . Sulit untuk dikejari kalau anda nak sangat baca dan felling betul2 sila siap2 tekan PAUSE pada video yang akan saya sediakan selepas story telling ini . Sekian*
 Okay , kita lanjutkan slogan kita . Aku sayang dia juga bukan kerana itu sahaja , aku sayang dia seperti nyawa aku sendiri . Aku pown tak tahu kenapa aku sayang dia sangat2 . Btw , aku sayangku terhadapnya ada batasan . Aku tak boleh menyayanginya dengan sepenuh hati jiwa dan ragaku kerana ? Aku lebih sayangkan Parents , Sibling and my Friends . Sayangku terhadapnya juga mengikut lingkungan hari yang makin tua , setakat di sini sahaja coretan dari NURHANISAH FAKHRURAZI . Okay , jom tengok video di bawah ini ;


*Sekian
Contest ini ditaja oleh ; HazmanFadzil.com

1 comment:

honey amour said...

thx joining darling :)))

Template By NisaaRazie