HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Hello February



Hello!
Terasa lama gila tak bermanja manja dengan blog kesayangan aku ni haa.
Bukan sebab ' busy ' ke hapaa. Tapi kemalasan nak menaip dan takda idea nak update hape hape .

Okayy, aku terasa macam lama gila aku stop update blog. Hampir dua tahun kot?
Sejak couple dengan Hafiz Noriezan ' duluu ' aku tak ingat dekat blog ni dah.
Emm emm, maafkan aku wahai blog " //Love Of Heart "
I'm promise lepas ni I sentiasa update yee. Nak tukar baju kau pulakk. Nak bagi tingkatkan viewers kat dalam blog ni. Nak update perkara yang boleh menjadi manfaat kepada masyarakat lain. In Shaa Allah.
Hahaha, dah habis aku celoteh tang ni. Sampai sini ja naihh. Hoho

p/s : Aku tau 1st Feb dah lepas. Tapi lantak la dengan tajuk aku ni. Kehkeh >,<

No comments:

Template By NisaaRazie