HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

#SPM

Assalamualaikum

Today 11 Oct 2014. 21 days more to go.

Hola! Tau dak Nisak tahun ni ambek exam besaq giler punye giler. Tau dakk?

People: Taktau.
Me: Takpa takpa. Tak perlu tau pun takpa.

Okay okay. Memandangkan tinggal lagi 21 hari nak masuk bulan 11 dan 2 hari awal bulan November tu " I want to relax my mind without any problems especially about love "

Kadang-kadang tu Nisa rasa macam.

" Ehh, nak SPM dah pun hang masih main main lagi noh Nisak? Dulu waktu hang tingkatan 3 hang tak macam ni pun. Walaupun  situasi hang sama. Break seminggu/dua minggu sebelum percubaan. Tapi okay ja hang study dulu. Sekarang pasaipa jadi lagu lain wehhh? "

Aku sendiri pun taktau pasaipa aku jadi macam tu. Hmm. Tapi takpa la selagi Hafiz nekad untuk lupakan aku, aku akan turut nekad buang dia dari hidup aku dari mimpi aku dari bayangan aku. Sampai sekarang aku tak buat solat Istikharah lagi.

Hahahaha.. Dah la cerita pasal yang lepas. Life must go on right? Okay bye.

" Keep Calm and Be Strong because Allah always beside you "

No comments:

Template By NisaaRazie