HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Hafiz Noriezan

Assalamualaikum uolls ☺



" He is the perfect guy for me. He always make my day happy. But now my heart was hurt cause we already break. I don't know why he must do this to me "

Muhammad Hafiz bin Noriezan,
Kau tahu tak betapa sakitnya hati aku betapa peritnya hidup aku lepas kau putus dengan aku tanpa alasan? Hmm. Aku terlalu sayangkan kau. Aku minta maaf wehh. Aku tak boleh benci hang. Sebab hang satu satunya kawan dan " The Best Partner " 
Orang cakap kau masih sayangkan aku. Kau tahu tak disebabkan kau juga aku dah salah faham. Kenapa susah sangat hang nak berterus terang dengan aku? Sampai satu tahap aku labelkan hang " THE MISTERY GUY "

Satu hari, kawan aku cakap someone was in love with you. Aku rasa macam " Ouh ok. Mungkin ni takdir aku untuk move on. Sebab kawan aku sukakan hang. " Tapi tau dak perasaan aku waktu tu memang tak okay. Sampai hari last sebelum cuti Raya Aidiladha dia perasan yang aku tak layan dia sangat.

Dia wechat aku, dia tanya " Nisa, Nisa ok dak ni? " Mestilah aku jawab aku ok. Perempuan mana pernah mengaku dia tak ok. Hanya orang yang kenal dia saja yang tahu semuanya. Sampai dia kata " Nisa, *** minta maaf sebab tersuka dekat Hafiz. Bukan niat *** nak sukakan Hafiz. Lagipun Hafiz masih sayangkan Nisa. *** sendiri yang tanya. " Waktu tu aku rasa something wrong. Sebab tu la aku mesej hang. Tapi perlu ka hang tipu aku? Kenapa wehh? Apa salah aku? Memang hidup aku perlu ditipu dengan ego lelaki ka?

Hmm, Aku minta maaf. Aku dah marah hang gila gila semalam sampai hang sendiri marah aku. Waktu hang kata bukan *** yang tipu aku, aku menangis gila gila. Aku tak pernah lagi minta maaf sampai perlu call. Aku sayang hang Hafiz.

Aku minta maaf kalau hang rasa aku hadir dalam hidup hang semata-mata perlu sakitkan hati hang. Aku tak boleh paksa hati aku untuk benci hang sebab hang dah menceriakan hidup aku yang suram dulu. Thanks be mine walaupun untuk seketika.

No comments:

Template By NisaaRazie