HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Year End Giveaway By Cik Bunny

Assalamualaikum.


Berapa tahun dah Nisa join Giveaway dari blog akak tapi tak pernah menang T^T *Sabar je laa* So, sekarang Nisa nak try join lagi sebab hadiah dari Giveaway akak Ima memang ohsemm o,o

Untuk pengetahun anda semua, giveaway ni tak banyak follow/like sponspor bagai. Ehh, betul kaa? Pi la tengok/baca sendiri. Lol :3

Hadiah :


Kalau korang menang atau aku yang menang akan dapat menatang ni laa. Best kann? XD Btw, thanks to Akak Ima yang selalu jemput Nisa join Giveaway akak.
Ehh, lupa bagi link giveaway pula. Heee, maaf. Nahh sila klik http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html jika awak nak turut serta juga.

1 comment:

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2012/12/year-end-giveaway-by-cik-bunny.html

Template By NisaaRazie