HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Year End First GA by FNZ

Assalamualaikum


Hi, lama den tak update blog kan kann? Keyh hari ni Nisa akan ambil result PMR. \ketaqq doe/ macam nak nangis jhaa. Hmm, apa pun hari ni Nisa join satu GA dari seseorang. Nak join juga? Sila klik http://fatinnabilazulhilmi.blogspot.com/2012/12/year-end-first-ga-by-fnz.html

Actually, Nisa malas nak tag orang dan malas nak promote entry ni sebab Nisa jarang luangkan masa dengan blog tahun ni :3 Ermm, hadiah? Hadiahnya pun boleh tahan. Hik hokk xd

Klik http://fatinnabilazulhilmi.blogspot.com/2012/12/ga-senarai-hadiah.html untuk tengok hadiah.

Tag them :

http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/ http://princesseyah.blogspot.com/ Dan orang yang tengah baca entry ini
Doakan Nisa supaya tak pengsan waktu ambil result PMR kejap lagi. *2 jam lagi* Err, ketaqq tak habeh lagi ni :/

4 comments:

Fatin Nabila said...

Macam mana dengan result? Mesti gempak en? Btw, thanks join! Sis mungkin menjadi pemenang untuk GA saya ni ^^V

Nisaa Razie said...

In Shaa Allah :)

Suue said...

Assalamualaikum and Holla! Sue terjah sini dr GA sama n follow. Jom follow sue, nak tak? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/year-end-first-ga-by-fnz.html

Nak join contest menarik tak? Best tau!
http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-kind-of-boy-that-im-attracted.html

Nak buat orang tu happy sempena birthday dia? Nah! http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/erin-kahars-birthday-d.html

Nak perasan blog kita awesome? Ahaks! http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/giveaway-blog-aku-awesomee.html

Ni last okay. Haha. Ada rasa nak mengarang cerita tak? meh la join, sambil2 tu baca la yg sue punye jugak oki ;) http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

Bye!

SyeeraFera said...

SINGGAH SINI :)

http://saiafera.blogspot.com/2012/12/year-end-first-ga-by-fnz.html

Template By NisaaRazie