HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Tutorial : SCM Music Player

Assalamualaikum.


Hi, hari ni 13 Julai 2012 nisa baru nak kongsikan tutorial dengan korang. So, kira-kira sebulan juga la nisa berhenti kongsikan tutorial dengan korang right? Atas alasan nisa sibuk. Biasalah budak nak ambil Exam penting. Insya'allah lepas ni nisa akan sentiasa kongsikan tutorial dengan korang keyh.
CLICK IT FOR XXXX SIZE
#! Sila letak link lagu dan tajuk lagu di tempat kosong itu :3
#! Macam mana nak letak? Sila ikut step seterusnya ^^v

HOW TO GET URL SONG?
CLICK IT FOR XXXX SIZE
  • Setelah copy sila pastekan di tempat kosong tadi.
CONTINUE
  • After that, klik Configure Settings atau Next.
  • Then, ubah segalanya mengikut gambar di bawah:
CLICK IT FOR XXXX SIZE
  • Usai ubah, klik done.
  • Next, copy segala kod tersebut dan pastekan dekat Gadget korang.
CLICK IT FOR XXXX SIZE
  • Last step, please klik Like. Thank you :)
#! PERINGATAN
- SCM Music Player boleh letak banyak lagu dan lagu tu akan bergerak secara SDN BHD. Kalau tak jadi korang cuba Tutorial Music nisa yang lain okay?

No comments:

Template By NisaaRazie