HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Percubaan Penilaian Menengah Rendah 2012?

Assalamualaikum.


*Ohh Mr Trial, kenapa lambat sangat kau nak datang?* -.-

Btw, contest blog comel +awesome by nisasayakinie & eyahrazie tu dah TAMAT tempohnya. Sekarang tiba masanya korang menanti seruan pemenang right? Okay. Sebelum menanti pemenang nisa kena check balik sponsor-sponsor tu masih active atau tidak. Kalau tak korang unlike/unfollow la balik dia orang punya fanpage/blog tu keyh? *jahat punya orang* xD

Pemenang akan diumumkan selepas nisa habis trial boleh? Memandangkan terlajak cerita tentang trial ni kann. Nisa sebenarnya tak bersedia lagi nak trial sebab ada 1 subjek ni belajar tak habis lagi -_________- Cikgu tu ajar lambat sangat, tapi apa pun nasiblah faham dan kadang-kadang tu rasa mengantuk jaa. Ohh yaa, sebelum nisa terlupa. Korang boleh tolong nisa tak? Vote gambar budak sweat kapai ni dekat facebook boleh? Caranya amat mudah.
  1. Klik gambar tersebut.
  2. Klik butang LIKE
  3. Tekan Ctrl +W selepas klik butang LIKE.

Kepada yang tolong vote nisa nak ucapkan ribuan terima kasih ^^v
#! 5 Ogos 2012 - 9 Ogos 2012. Encik Trial selalu buat saya ketaq~ Erghhh! Btw, doakan nisa boleh jawab exam untuk minggu depan keyh? Byewp :)

1 comment:

Template By NisaaRazie