HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Tutorial : Auto Like Facebook using Google Chrome

Assalamualaikum.

Hari tu ada orang tanya nisa macam mana nak buat auto like. So, hari ini nisa nak kongsi tuto dengan korang. Btw, nisa tahu yang korang dah pandai auto like tapi kebanyakkan auto like diaorang ajar tentang Internet Mozilla Firefox sahaja. \tak payah potpetpopet la nisa, lebih baik hang buat tuto cepat/ ._.

1. Copy code di bawah ini :
javascript:   var i=0;ex=0;s=0;function EXP_ALL(){ExpandComm = document.getElementsByTagName("input");for(e = 0; e < ExpandComm.length; e++){myClass = ExpandComm[e].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("stat_elem") >= 0)if(ExpandComm[e].getAttribute("name") == "view_all")ExpandComm[e].click()}}function JEMPOLERS(){jempol = document.getElementsByTagName("button");for(j = 0; j < jempol.length; j++){myClass = jempol[j].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("like_link") >= 0)if(jempol[j].getAttribute("name") == "like")jempol[j].click()};}function JEMPOLERC(){buttons = document.getElementsByTagName("button");for(x = 0; x < buttons.length; x++){myClass = buttons[x].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("stat_elem") >= 0)if(buttons[x].getAttribute("title") == "Like this comment")buttons[x].click()};}function updateTime(){ex=ex+1;i=i+1;s=s+1;if (ex==5){EXP_ALL();ex=0};if (s==5){ex=0;JEMPOLERS();s=0};if (i==2){JEMPOLERC();i=0;}}alert('-==[FB STATUS & COMMENTS LIKE MACHINEGUN]==-\n\nScript by -luqman sempoi\n\nCredit to : luqman sempoi');updateTime();window.setInterval(updateTime, 1000);void(0)
2. Pergi ke wall atau profile facebook kawan korang.
3. Tekan F12.
4. Klik Console.
5. Paste kod yang korang copy tadi.
6. Tekan Enter.

Menjadi kannn kannnnnn kannnn? :DD
#Okay bye, tak paham tanya sini ; http://www.facebook.com/nurhanisahfakhrurazi

4 comments:

Shafiqah Syika II said...

Hai awak. Saya nak bagi tahu awak yang mangsa tag saya.

http://thethousandyearstory.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

Anonymous said...

:O Ape jadi -.- kuar msg box jew pastuh tak jadi ape2x :3

Nisaa Razie said...

Lepas keluar message box tekan enter baru jadi XD

Nana yna said...

Macam mana nak paste? Susah gila dowh .__.

Template By NisaaRazie