HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Happy Birthday yang Ke-15

Assalamualaikum.

HAPPY BIRTHDAY TO ME :D
Hi, hari ni hari lahir nisa dan nisa tak sangka ramai pula yang wish tapi nisa bukan budak HOT macam korang. Btw, nisa nak ucapkan ribuan Terima Kasih sebab wish HAPPY BIRTHDAY dari pukul 12 AM sehinggalah (...) *Tak tahu lagi T^T

Heee, sekarang pun dekat Facebook ada 170++ Ya, nisa tahu sikit sangat yang wish dekat nisa :3

Huhu, hari ni hari yang paling sakit hati sebab mama nisa wish birthday untuk nisa pun. Walhal, nisa dah bagi tahu bahawa hari ni Birthday nisa. Nisa sedih sangat sampai sekarang, mama nisa yang dulu dah berbeza. Hermmm, nisa rasa nisa bukan anak mama nisa :'< 

ERMMM, okaylah BYE.

3 comments:

Sya Syahirah said...

Happy birthday kak nisa :)
Anyway,jangan bsedih sbb mama kak tu,cuba ingatkan dia lagi sekali mana tau lepastu dia belika ferari ke :p

Nurul Hayati said...

happy birthday .. jalan2 sini..


MAY ALLAH BLESS YOU ALWAYS.

shiema sufian said...

Happy Birthday (:

Template By NisaaRazie