HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Kini Berwajah Baru

Assalamualaikum ^^



Hello Sunshine ;)
Okay, nisa rindu sangat-sangat dekat korang. Btw, nisa ada berita buruk dan berita gembira buat korang semua. Berita Gembiranya ialah Esok semua orang akan cuti. Yeaaa! Haha -,-

Okay, berita buruknya adalah KEDUA-DUA FANPAGE nisa dah kena HACK! Yeaaa, seronoknya ;3 Pfftt, btw nisa nak minta bantuan korang untuk REPORT fanpage nisa di https://www.facebook.com/BlogNurhanisah. Terima Kasih.

Ehh, korang nak pergi mana tu? Nanti sekejap. Entry nisa tak habis lagi ni hah! Okay nisa nak tanya korang lebih suka template nisa yang bulan Januari 2012 atau bulan Februari 2012? Kalau tak pernah perasan sila tengok gambar di bawah ini.

.
.
.
.
.
.

JANUARI 2012



.
.
.
.
.
.

FEBRUARI 2012



Aaaaaa! Kelas Tambahan dah start dah minggu depan. Herm, lepas ni takda masa nak bermain lagi lerrr T^T
Template By NisaaRazie