HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Tutorial : Mengetahui Jantina Lappie/Pc anda.

Assalamuailaikum ^^


Dari dulu nisa nak buat tutorial ni kat korang, tapi hari ni baru sempat. Huahua #ya la tuhh -.-
  • Open your Lappie or Pc
  • Open Notepad
  • Copy this word and paste into your notepad
  • CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love you"
  • File -> Save As -> File name -> love u.vbs -> Save As Type -> All Files
  • Cari File yang korang Save tadi tu dan double click dekat File tersebut tapi sebelum itu korang buka sound dekat lappie or pc korang kuat-kuat
Dah dengar? Jantan ke Betina? Suara dia macam mana? Hello Kitty ke?
Haha, Pc nisa keluar suara perempuan yang sudah matang* -.-'

#Kenapa la dia tak keluar suara Lelaki? Haish, btw lappie or pc korang suara lelaki ke? Jom tukar nak? Hehe.

Hope Berjaya ^^

THE END

5 comments:

Adelina Amin said...

Kenapa sayang punya tak leh buat ? ;A;

Fyfy Liew said...

HAHAHA. sama juga. sora pempuan tua loL!

Nisa Sayakinie said...

Adelina ; ehh kenapa? msti ad prob.
Fyfy ; wahh , sama dgn kite. Haha, knapa takde suara laki. Haish --'

sabrina rahim said...

hahahaa..
sore pOmpuan lha..
menjadi!
btw.. tenxxx~~

Sparkly Night said...

Mine is male! Lol. :3

Template By NisaaRazie