HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Tutorial : Cute MP 3 Player

Assalamualaikum ^^

Tadi baru ja nisa cuba buat MP 3 ni, ouh rupa-rupanya comel juga ekk. Hehe, tak tahu la pula. Okay sekarang tibalah masanya nisa nak ajar korang ^^


Comel tak MP 3 kat atas tu? Comel? Terima Kasih.
  • Firstly, korang haruslah Click SINI.
  • Next step tengoklah gambar di bawah ini.

#Anda haruslah CLIK GENERATOR.


#Kemudian pergi ke CATEGORY dan tukarkan ke COLORS dan kemudian tukarkan semula ke GENERAL. Selepas itu, pergi ke AUTOPLAY dan tukarkan ke angka 1.


#Pergi ke website INI dan search lagu FAV korang. Sudah search? Klik pada tajuk Lagu tersebut.


#Copy Link yang nisa kotakkan seperti gambar di atas.


#Pergi semula ke website yang korang edit colors and pastekan link tersebut di mp3 di atas WIDTH


#Akhir sekali, copy CODE yang terseida dan pastekan ke dalam GADGET Music Box korang ^^
Tak faham? Sila bertanya okay ^^

3 comments:

roseL :) said...

nisa , kenapa ros tk lh dpadkn lagu yg ros nk ? tk da website laen ka nk amek url lagu tu ?

Nisa Sayakinie said...

@roseL :) Kite tak tahulah, sbb baru try pagi tadi :(

My Way said...

Assalamualaikum.. gadget music tu kat mane ek?? merate cari tak jumpa laa..

Template By NisaaRazie