HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Wow, It is Impossible Thing !


Assalamualaikum and Hi Readers ^^

Hari ni nisa bangun awal kau tahu nisa bangun pukul berapa hari ni? Nisa bangun pukul 5.40 am, haha tak awal ka? Bagi nisa awal, sebab nisa bangun sendiri kali ni. Ya la, semalam nisa tidur lepas azan Maghrib -.-

By the way, ia bukan mengenai tajuk cerita hari ini. Hari ni bila nisa sampai ja dekat sekolah SMK Hutan Kampong,Kedah #tempat nisa study. Wow, It is Impossible Thing! Haha, kau tahu kenapa?, ramaisikit gila orang datang. Kelas nisa setengah orang ja datang, 7 orang perempuan dan 8 orang lelaki sahaja yang hadir. By the way, hari ni budak-budak perempuan malas nak datang, ehh-ehh silap. Bukan malas, mereka pergi SK Sultanah Asma, ada yang sakit kaki dan ada yang saja-saja tak hadir. Haha, baguskan? Cikgu ERT nisa cakap " Awad tak mai semua sekali, lagi bagus " #Okay, itu logat orang Kedah -.- nanti nisa cakap apa maksud dia #bila nisa ada masa tapi nisa rasa korang dah tahu. Err, okay-lah nisa nak pergi mandi dulu. Bye ^^
Tadi nisa nampak Mr M nisa dekat sekolah but nisa buat tak tahu ja dekat dia -.- Kesian-kan dekat dia? Kawan dia cakap dia nampak sedih hari ni, hm Mr M Im so Sorry.
 THE END

No comments:

Template By NisaaRazie