HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

I will Promise with Myself


Assalamualaikum and Hi Readers ^^

Hari nisa dah dapat result Bahasa Malaysia and Science tapi resultnya amat memberangsangkan #ehh, betul ke aku eja ni? -.- by the way, tu bukan topik yang nisa nak update hari ni.

Topik yang menjadi pilihan hati nisa hari ini ialah I will Promise with Myself. Ouh ya, topik hari ini juga mengenai Mr M nisa. Hah, kalau korang tak nak baca tolong tekan CTRL+W okay?

Hari ni nisa nampak dia, tapi nisa buat-buat tak nampak dia. Walaupun kawan-kawan nisa kata "Superhero hang datang tu nisa" but nisa buat tak tahu ja. Sorry sayang, baby tak bermaksud nak buat macam tu. Sekarang nisa dah betul-betul pening, tapi nisa juga bertekad ingin mendekati diri nisa dengan Mr M but nisa tak boleh. Nisa tak tahu kenapa perasaan nisa sekarang tak sama seperti dulu. Maafkan nisa, mizan.

By the way, nisa akan berjanji yang nisa tak akan tinggalkan Mr M nisa.

THE END

No comments:

Template By NisaaRazie