HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Tagging Games again

Hi Readers ^^
Hari ni nisa kena tag lagi -.- so, jom kita tengok soalan yang membuatkan nisa sakit jantung ~
THE RULE
  • You must post these rules
  • Each person must post 11 things about themselves in their journal
  • Answer the question the tagger set for you in their post. And create new eleven question for the people you tagged to answer
  • You have to choose 11 people to tag and link them on the post
  • Go to their page and tell them you have tagged him/her
  • No tag back !
11 Things about Me
  • Nurhanisah Fakhrurazi, nama sebenar nisa ^^
  • Calon PMR pada tahun duaribuduabelas #dah besar :P
  • I love Malaysian and Kedah
  • Cuba menjadi seorang yang baik seperti hackers -.-
  • Ingin main bowling sampai pengsan
  • Study sampai mencapai segala kehendakku
  • Love Blogwalking
  • Want to married with prince Mizan #minta tercapai  xD
  • Hate pink kaler but still use it to design my blog
  • I am an arrogant person -.-
  • Myzanyesa #the nice name of our relationship
Question from Alya Jane
  • Berapa kali anda menguyah dalam sehari?
    #A million thousand maybe
  • Kalau anda ada RM 3000 dalam tangan anda nak buat apa?
    #Nak simpan buat masa depan baiknya aku ni :P
  • Sejarah dulu dapat berapa time UPSR,PMR and SPM ?
    #Waktu UPSR tak ada sejarah -.- PMR? Baru nak ambil tahun hadapan.
  • Berapa tangki air liur dah anda bazirkan time tido?
    #Tak menahan la pula xD
  • Guna shampoo apa? Berkesan tak?
    #Shampoo Clear, err bagi wangi ada-lah -.-
  • Facebook ka Twitter? Pilih yang mana satu dan kenapa?
    #Facebook sebab nisa tak ada twitter la -.-
  • Kalau anda tahu email dan password blog saya, anda nak buat apa?
    #Tak buat apa, nisa ni jenis suka log in akaun sendri lol :P
  • Bantal tidur anda ada peta dunia tak? [air liur basi]
    #Tak ada. Nisa jarang tidur dekat bantal la, hehe.
  • Apa anda buat selain menaip entry dan jawab soalan saya ni?
    #Err, tengok video Bini-biniku Gangster 
  • Anda suka makan biskut tak? Biskut apa? Wajib jawab,
    #Biskut jacob ehh betul ke aku eja ni ? -.- Err, abaikan ja la.
  • Kalau anda jumpa or terserempak dengan saya, anda nak ucap apa and nak buat apa? Buat don't know ja ka? :P
    #Kalau nisa jumpa akak jane? Maybe tegur, maybe tak. Hehe,
Question from Nyesa
    • Iphone or Blackberry? Kenapa?
    • Lagu apa yang kau suka? Kenapa?
    • Kau lebih suka berkawan atau ber'couple'?
    • Dalam banyak2 movie, movie apa yang kau suka?
    • Oren or Merun? Kenapa?
    • Kau boleh like fan page facebook nisa tak? #minta simpati ni :'(
    • Blog or tumblr?
    • Kau suka perempuan/lelaki jenis mana? Kenapa erkk?
    • Sebelum tidur kau baca doa tak? Ke main tidur ja?
    • Kau suka Lisa Surihani tak?
    • Satu hari nanti, kalau nisa meninggal kau nak ziarah kubur nisa tak?
    Time to Tag:

      3 comments:

      cik Beskod said...

      huaaaaaaaaaaa hahaha.. adik panggil saya alya jane hehe nama tu heheh xpe2 hehehe.. same je kan2 hehe.. hehehe thanks jawab soalan ye hehehe

      Nisa Sayakinie said...

      dah adq tak tahu nama akk :P

      Siti Aishah said...

      http://echasajer.blogspot.com/2011/10/tagging-game.html#comments

      Template By NisaaRazie