HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Day 7 : 10 sifat manusia yang saya BENCI

Hi Readers ^^
Kau perasan tak nisa dah lama tak sambung challenges lalu kan? and sekarang nisa nak sambung balik lagi pun final exam dah habis dua hari yang lalu. So, sekarang nisa nak sambung chanllenges nisa. Ya la, takut ter tangguh pula, next week and next week again ~ Nisa nak pergi Melaka dan Kuala Lumpur Rombongan sekolah -.-
  • Bajet HOT !!
  • Suka maki-hamun orang tanpa bayar lesen parking -.-
  • Rampas boyfie orang.
  • Perasan cantik and handsome.
  • Belagak pandai.
  • Suka meniru gaya orang.
  • Jenis cari kawan yang akan jadi lawannya.
  • Mempermainkan perempuan.
  • Arrogant person -.-
  • Hancurkan hubungan relationship orang lain.
THE END

6 comments:

acheeqa farhana said...

memang perangai yang wajib dibenci..hehe

Nisa Sayakinie said...

betul2 xD

anamizu said...

bykkan sabar ye =)





luv,
cik ana

Acik said...

sayapun benci owang gitu ... :(

Syieda_Joy™ said...

betoi2...^_^

Nisa Sayakinie said...

anamizu: okay ^^
acik: samala, anti orang macam tu -.-
syieda_joy: :)

Template By NisaaRazie