HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Pinky to Sky blue

Hi readers ^^
Hari sehari selama 3,4 jam aku edit blog ni . Ya la kan , hari ni dah genap 1 Oktober , so kena bagi nampak lain sikit dari bulan lepas . Betul tak ? Hee , dulunya blog aku begini ;
Pinkish colour kan ? , Yeah jiwa waktu aku dulu kanak² ribena ! Sekarang aku kurang suka dengan warna pink -,-' but i hope you Don't say me TOMBOY okay ?! Btw  blog baru aku just tukar background , colour [ underline , link , blockquote , border post and sidebar ] , aku juga telah menambah lagu sebagai hiburan harap korang suka ^^ and aku juga telah menukar design header but the font of the header is constant likes the past . Ini lah hasil petukaran blog aku selama 3,4 jam .

THE END 
NOTA KAKI 
Ahmad Hamizan , Imissyou ;(

No comments:

Template By NisaaRazie