HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Kena Tag Lagi -.-

Hi Readers ^^
Ehh, nisa kena tag lagi la. Lama-lama boleh jadi gila -.- Err, pening kepala~ sejak nisa kata blog nisa tak pernah kena tag selain besties nisa. Tutap-tutap ramai yang merajinkan diri tag nisa. Btw, let's start~
RULE
Seperti di Entry yang lalu.
11 Things About Me
Baca entry yang Lepas -.-
 Question From Aiza
  • Where do you live?
    #Kedah, Malaysian.
  • Rasa-rasa nak stop blogger bila?
    #Sampai nisa meninggalkan dunia yang penuh dengan cabaran ini :')
  • Dah Follow Aiza belum? If belum cepat-cepat lah follow okay?
    #Baru ja follow tadi, pada jam 9.55 pm bersamaan 27 Oktober 2011
  • Bila buat Blog ni?
    #13 Disember 2011
Qustion from Me
  • Apa cita2 korang waktu kecik2 dulu?
  • Korang suka tak orang yang bajet hot?
  • Bila keluar dari rumah apa yang korang akan bawa?
  • Birthday korang bila?
  • Kalau korang tahu nisa punya email and password blog nisa, korang nak buat apa?
  • Siapa idola korang?
  • Dalam banyak2 website korang selalu ke website mana?
  • Bila korang sedih atau ada masalah, korang luahkan dekat siapa?
  • Korang single/couple?
  • If korang dapat RM 1 juta, korang nak buat apa?
  • Sekarang korang tengah buat apa selain menaip entry dan menjawab soalan nisa yang merapu ni?
Masang yang kena jawab soalan nisa yang merapu bin merapat ini ialah 

No comments:

Template By NisaaRazie