HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Jom join Kempen Tingkatkan jumlah Followers

nak tunggu gambar ni upload pun berjam2 -.-
Assalamualaikum Pembaca sekalian ^^
Hari ni berapa kali sehari aku update entry ekk?, asyik pasal contest, segmen and tagged game. Kalau bukan yang tu, leteran memajang, freebies, atau tutorial kan? Hehe, jangan marah la ya :P 

By the way, segmen ini ditaja oleh Faris Azim
Okay, nisa sebenarnya bukan gilakan follower but nisa gilakan pembaca serta pembaca yang komen tentang entry nisa yang tak seberapa ini. Ya la, nisa ni still budak-budak sekolah lagi lol :P Haha, mana la nak tahu tentang dunia sekarang. Tu la nisa sukakan orang yang datang blog nisa untuk membaca. Hehe, disamping itu nisa juga nak la tingkatkan follower dalam 4, 5, 6 orang dalam sehari. Boleh belanja korang makan nasi ayam nanti #macam la nisa ada duit -.-
Okaylah setakat ini sahaja,

THE END

8 comments:

Muhammad Faris 'Azim said...

Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

sue perbs.. said...

st dtg dri segmen same.. folo nisah... jemput2 ke blog sy pulak ye

Mrs Lurve said...

Salam kenal, dr segmen yg sama. Dh follow kamu, sudi2lah follow Mrs Lurve kembali, mekasih :)

http://indahitukamu.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

alKhattab Batik - Classic Elegant Unique said...

hai..i da follow blog u..sila la follow blog i plak k..dari kempen yg samer..TQ

http://alkhattabbatik.blogspot.com

shy princessha said...

hai...
dtg jenguk dan follow sini...=)

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Eza Boom Boom :) said...

Assalamualaikum! Tok.. Tok.. Tok..! Ada sape-sape kat dalam?? Eza nak masuk rumah ni…Hehe.. Singgah sini sebagai tetamu.. jempot g blog Eza jugak ekk… ^^

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

Singgah dari segmen sama ...

Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
Maaf lambat singgah...

Thanks...

Template By NisaaRazie