HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Contest Blogku Menawan Kalbu by Askar Pink & Amalina

Hi readers ^^
Hari ini nisa kena tag dari tuan empunya contest ini sendiri, sejujur2nya dan sebelum ini tak ada seorang pun yang pernah tag sesuatu contest or entry yang berkaitan tagging ni dekat nisa kecuali besties nisa. Okay tanpa melengahkan masa, sessi menge-tag blogger manusia bermula~
TAGGING

If nak join just click at that banner okays?
THE END 

5 comments:

SpidermanHere said...

Hye there. Thanks for join this contest ye. Lina dah check penyertaan anda. Good luck! Hug from me, hihi :)

#Blog awak lawa!

Nisa Sayakinie said...

ehh, mana ada. btw tengs sgt sbb tag kita :')

PCL said...

salam singgah..gud luck blog idaman kalbu...cantik!

SpidermanHere said...

Assalamualaikum w.b.t :) Sila check penyertaan anda di sini : http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/senarai-contestant-blogku-menawan-kalbu.html. #Kalau takda dalam list, please inform.


Hadiah juga telah di-updated. Ada tempat ketiga. Boleh tengok kat sini untuk melihat perubahan :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/contest-blogku-menawan-kalbu-by-askar.html

SpidermanHere said...

Hyehye! Sorry kacau lagi, haha. RULES telah ditambah kerana ada sponsor. Pemenang juga dinaikkan kepada 7 org. Haaa, sila usha entry ni : koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/announcement-gembira-kepada-peserta_29.html :)

Harap anda responds, thanks for your cooperation. Nak kacau lagi nanti, haha :D

Template By NisaaRazie