HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Remove ; Subscribe to: Posts (Atom)

Hi readers ^^
Korang perasan tak dengan ayat Subscribe to: Posts (Atom) selepas home , older post kan ? Rasa nak remove tak ayat tu ? Supaya jadi macam blog aku yang cuties ni , if nak jom ikut step di bawah ini .
  • Dashboard > Design > Edit HTML
  • Ctrl + F or F3 , and find this code
.feed-links {
Kemudian , copy kod di bawah ni dan pastekan dekat bawah kod yang korang cari tadi
 display:none;
}
So , ia akan jadi macam ni kan ?
 Hah , baguslah kalau dah jadi . If tak jadi tolong komen ^^
Sekian 
Template By NisaaRazie