HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

How to use Blockquote


Hi readers ^^
Kau tahu tak apa tu blockquote ? Macam mana nak guna blockquote dalam entry post ? Okay , blockquote ni macam kat gambar di atas . Yang macam kotak tu la , hah macam nak guna blockquote tu ? Ikut step di bawah ini .
  • Dashboard > New post

  • Highlightkan perkataan yang nak diblockquote
  • Klik simbol " 
dan lihatlah hasilnya tapi bagi new blogger blockquote anda tak akan jadi macam nis ni tau . Kalau nak jadi macam tu , korang kena designkan sendiri . Kalau nak cantikkan blockquote tunggu tutorial nis .
Sekian ^^

No comments:

Template By NisaaRazie