HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Contest ; Saya Anggun Berbaju Kurung




THE STORY OF THIS PICTURE


Nampak anggun ka ? Haha , nampak macam aaggur yang baru masak ja . Memang sesuai dengan baju aku tu , sebijik macam dengan anggur dah - _- Btw gambar ini aku ciplak dari album HARI RAYA AIDILFITRI 1431 H bersamaan dengan 2010 *ya tahun lepas punya gambar . Time ni aku tengah menuggu kanak2 ribena datang dekat rumah aku untuk ambil duit raya yang berjumlah RM 1001.00 , sedang asyik menuggu aku berasa amat bosan -.- So , what can i do ? Just snap my photo yang cun merecun , akhirnya hilang bosan yahh ! Aku happy , dan sebenarnya baju ini adalah pilihan hati mama aku *but i like it sebab colour purple . Haha , okay aku tak tahu nak cerita apa lagi sebab dah blurrrrrrr . Sekian sampai di sini sahaja ,

p/s ; Maafkan saya jika menggunakan perkataan ' AKU ' kepada orang yang lebih dewasa 

5 comments:

aneff.marhfiz said...

Salam ^^,
Terima Kasih sebab sudi memeriahkan Contest Baju Melayu & Baju Kurung by Aneff Marhfiz :)

jangan lupa untuk singgah selalu kat blog AM ya !

have a nice day and good luck !

aneff.marhfiz said...

Salam ^^,
Terima Kasih sebab sudi memeriahkan Contest Baju Melayu & Baju Kurung by Aneff Marhfiz :)

jangan lupa untuk singgah selalu kat blog AM ya !

have a nice day and good luck !

Hizami Rahim said...

good luck ye! hehe.

Budak Lelaki Sebelah Pintu

ame elms ! said...

ame singgah nak wish good luck nie ! good luck . :)) ehh , meh tengok gambar ame yang segak berbaju melayu pule .

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

and Selamat Hari Raya too . -.-

Zul Fattah said...

Salam..
gud luck k..
saya pun join jugak..

http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/contest-saya-segak-berbaju-melayu.html

Template By NisaaRazie