HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

 Klik SINI jika nak ikut serta 

Hi readers ,
Okay , kepada siapa2 yang datang ke blog Nurhanisah Fakhrurazi yang nak kritik , kritik ja la ya . Semua keburukkan terhadap blog saya boleh anda kritik supaya dapat diperbaiki lagi . Kritikkan anda amat saya hargai walaupun agak tidak selesa buat saya , sekian .
P/S ; tutup pada 25/7/2011 jam 10 malam 

9 comments:

Edy Ramanov said...

blog ok. simple.

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Laila Majid said...

takde bende nk kritik kat blog ni

meh kritik sini ^^
http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Nadzirah K. said...

kalau letak column lg nampak tersusun:)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Lulu Caldina said...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

KimiCnoL said...

penat cari button follow n shoutmix ;D

petua kuruskan badan??

Mrs. Farhan said...

Tulisan kat shoutmix tu x nampak la. Pudar sgt. Huhuhu.

Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

Fad said...

hai!!!!!..hehehe..cf dtg ni.blog dah ok la..xpandai lgsg nak kritik kan?haha..xla..button follower xnampak sgt..tersorok..hehe..follow sekali..

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Template By NisaaRazie