HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

tangisan seorang kekasih

Hello guys , okay this story is belong about my feeling and this story also specifically for ahmad hamizan ahmad shukri . Btw , i want to apologize to him . I know he will not forgive me " atas perbuatanku selama ini " . Hm , sejujur2nya nis sayang sangat dekat dia dan nis tak nak kehilangan dia tetapi sejak nis ditegur oleh seorang remaja yang sebaya dengan boyfie nis , nis baru faham apa itu erti kehidupan . Padahal nis tak pernah beritahu dia bahawa nis nak berubah buat sementara waktu ni , lagipun nis ni ada banyak tanggungjawab . Dekat rumah , nis sebagai anak dan kakak kepada adik2 nis yang masih kecil . Apabila di sekolah , tanggungjawab nis sebagai seorang pelajar dan penolong ketua tingkatan serta seorang sahabat kepada rakan2 nis dan sekarang nis ada satu lagi tanggungjawab iaitu sebagai seorang gadis kepada seorang jejaka yang diberi nama ahmad hamizan ahmad shukri . Walau seberat mana pun tanggungjawab nis , nis tetap mencari bagaimana mahu membuatkan dia bahagia , ceria seperti dahulu kembali . Ya , memang betul nis berubah sehingga dia kecewa sangat2 dengan nis dan untuk pengetahuan anda nis tak pernah curang dengan dia sedetik manapun ! sebab ? nis tahu yang nis ni HUDUH ! , TAK cantik ! sapa la yang nak dekat nis ni kan ? So , nis harap sangat nis akan bahagia dengan dia . Lagipun nis break up dengan ex nis pun bukannya DIPAKSA oleh sesiapa pun , nis dengan rela hati melepaskan dia sebab nis dah jatuh hati akan keprihatian boyfie nis tu . Mungkin nis tak pernah tunjuk betapa sayangnya nis dekat dia , betapa ikhlasnya nis sayangkan dia . Lagipun nis selalu teringatkan dia , tapi nis ja yang tak nak bagi tahu dia . Bila dia online FACEBOOK , nis buat tak tahu ja " betapa bodohnya kau nis , selalu sakitkan hati dia ! "tapi nis adopt adik angkat , abang angkat dan kakak angkat bukan sebab nis nak curahkan semua kasih sayang , keprihatinan nis dekat diaorang tapi nis just nak luahkan perasaan nis , suka duka pahit getir nis . Okay , buat masa sekarang mungkin hubungan kami tak akan seperti dahulu lagi tapi apa mungkin suatu hari nanti kami akan break up ? Itu terpulang kepada takdir . Jikalau nis break up dengan dia , nis tak akan cari pengganti lain sehingga nis tamat di alam sekolah menengah . Itu sumpah janji nis ! If nis tak pegang janji nis , nis akan makan diri nis . Okay biarlah , tetapi nis tetap akan sayangkan dia . Sejak nis berkawan dengan dia , dia lah yang selalu bagi semangat dekat nis . Dia juga yang selalu buat nis tersenyum kembali , tetapi . . . mungkin jika hubungan kami tidak kekal nis pasti bersedih kembali , sesedih nis pun hanya sahabat yang memahami perasaan nis sahaja yang mampu menghiburkan nis , mengembalikan senyuman nis . Anyway , jika dia nak kata apapun kepada nis , nis akan terima seadanya . Mungkin nis ni bukan yang terbaik buat dia , mungkin nis ni bukan orang yang memahami perasaan dia , jiwa dia . So , maafkan nisa . . Nisa tak dapat memahami perasaan , isi hati mizan . Okaylah mungkin setakat ini sahaja yang nis ingin luahkan .

Sekian Terima Kasih .
p/s ; kepada sahabat2 nis yang mahu menghubungi nis melalui telefon , anda boleh menghubungi saya kembali kerana handphone saya telah sihat

4 comments:

Wanie said...

wahh3... terharu nye aq ble da bce story unx.... :)

Nisa Sayakinie said...

@Wanie hm , ak nangis time menaip story ni :')

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

heyy , be strong lah dear :) niat kamu mmg ikhlas , go fighting ! Allah tahu apa yang terbaik buat umatnya :) just chaiyok3 okehh ? jangan sedih2 ,believe yourself :) find the rigth way ^^ be positif , hope ur lofe will ecome more better :)

Nisa Sayakinie said...

@♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ tengs darl :') *t'haru nis

Template By NisaaRazie