HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

cuti sekolah sudah berakhir

hello guys , hari ni dah masuk 9 Jun 2011 . btw , cuti sekolah dah nak berakhir lagi 2 hari . nis rasa happy gila2 , tapi homework belum siap lagi . hee , hebat tak ? haha , tapi semalam nis dah siapkan homework bahasa melayu dan sekarang tinggal homework english sahaja . waa ! homework tu susah kowd* sebab nak kena buat ayat , nis tak pandai . hm , walaubagaimanapun nis kena try juga2 . kena berusaha untuk mencapai . . . . kepandaian , betul ka tak ? entahlah ~ nis tak tahu , ayat tu pun nis bedal ja . hee , okay cuti sekolah semestar ni seronok tak ? seronok kan2 ? duduk rumah , pergi dapur , bilik air , ruang tamu tgk televisyen . haha , memang seronok kan2 ? okaylah . . maybe untuk ini sahaja kowd* entry yang bertajuk CUTI SEKOLAH SUDAH BERAKHIR . sekian terima kasih ,

No comments:

Template By NisaaRazie