HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

saringan hari terakhir

hello peeps , btw hari ini memang tak belajar kat sekolah because . . *bukan because of you naihh ! because buat latihan perbarisan , saringan akhir 4x400m dengan 800m . Dalam sejarah nis jatuh pengsan dalam pertandingan larian ni , sebelum ni tidak pown ! anyway , nis bersyukur sebab 4x400m 2P rumah DAMAR dapat naib johan . HAHA , so nis akan dapat 1 pingat perak dan nis tak tentu lagi samaada 100m ni nis akan masuk ke FINAL ataupun tidak . Jika ya , tolong doakan kejayaan nis yahh ! Dapat naib johan or tempat ketiga pun jadilah ~ and esok sekolah nis akan buat RAPTAI PENUH hari olahraga balapan dan padang . erghh ! kali ni muka nis akan BURN teruk ! tak suka , tak suka ! hm , nak buat macam mana just bersabar ja la . okaylah , BAI !

No comments:

Template By NisaaRazie