HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Raptai penuh olahraga

assalamualaikum , yess sekolah nia akan mengadakan Hari Olahraga Balapan dan Padang pada keesokkan harinya . Btw , hari ini sekolah SMK HUTAN KAMPONG,KEDAH telah membuat raptai penuh bagi esok . . haha , ayat skema . macam budak standard 1 , okay tadi time buat raptai cikgu suruh ulang dalam 5 kali kowd . shial ! , cikgu ingat kami ni UNTA kahh ? hm , sabar ja la ~ lepas ja buat perbarisan pa semua tu . Diaorang buat persembahan silat , perghh ! memang best , best pun sebab boyfie nis masuk *bhahaha ~ and last tadi try buat persembahan untuk perbarisan rumah DAMAR . MAK AII ! , lemah semangat , aku tak mengaku aku anak jati DAMAR !! kowd la nak kuatkan suara anda . I think la kan , suara aku ja kowd yang kuat . HEE ;D okay dah2 , engak usah merapu lagi . Let's go to bedroom and sleep ~ BAI !

p/s ; IT'S OKAY , IT'S ALRIGHT , COME ON DAMAR . FIGTH , FIGTH , FIGTH ! huahua , sorrie aku ciplak ayat persembahan untuk besok

No comments:

Template By NisaaRazie