HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

PAKCIK BEN GEGAR BUDAK SEKOLAH



okay , tadi waktu nis sedang check blog nis . . i found the segmen from abg / pakcik ben iaitu segmen jom gegar blog budak sekolah . wee ~ nis ni budak sekolah la , kenapa tak percaya ka ? PMR pun tak ambil lagi *haha :face75: okay jum ke step seterusnya :65:

:70: KENAPA NIS BUAT BLOG :120:

:u: Because tahun lepas my beasties ajak buat blog tapi nis TAK NAK :r: sebab nis taksuka simpan memory bebanyak dalam ingatan and lagi satu time tu nis form 1 baru masuk alam sekolah menengah . Fuhh , memang nis tak suka gila pergi ke sekolah menengah waktu itu :r: sebab time sekolah rendah nis sekolah satu jantina sahaja . Datang sahaja ke sekolah menengah jadi sekolah campuran laa :face32: . **ehh2 , tu dah bukan apa yang abg/pakcik ben minta . haish , btw sorry . okay next , nis tergugat hati buat blog , dan waktu itu blog adalah sahabat yang paling nis sayang dan nis sangat mencintainya walaupun waktu itu blog nis bukan yang ini . Blog ini adalah blog yang ketiga nis buat :face64: nis dah anggap blog ni sebagai diari hidup nis untuk sharing suka dan duka tentang hidup nis . Memandangkan cuti sekolah semestar pertama ni lagi nis sakan la dengan blog ini . *Muahha , :10: okaylah nis rasa sudah cukup la kowd** sebab , akibat . . kenapa nis buat blog , sso sekarang just kena linkkan sahaja:11:

p/s ; kepada blogger2 yang mahu menghadirkan diri untuk segmen ini . just klik that banner *yang ado gambo abg/pakcik ben yang kacak itu :17:

18 comments:

elyhanna murray said...

hye . dtg dari blog en ben . saya pon tercalon . saya yg ke 5 tu . jemput dtg ke rumah saya ye ^^

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,datang singgah dari blog PCB
(Ben Ashaari)... (^^,)

happy blogging ye...

Hafiza Ishak said...

datang dari menara pakcik Beng beng boom...
sambung berlepas dari sini...nak hantar pesanan dulu...
"jom follow saya balik ?" ^^

momentsthatreplaced.blogspot.com

Nisa Sayakinie said...

@elyhanna murray okay , sudah terjah tadi . rumah awk kiut miut lorh ;)

Nisa Sayakinie said...

@Izzat Nazmi Saiful Bahri okay , tengs visit ;)

Nisa Sayakinie said...

@Hafiza Ishak okay , if nis ada masa erkk . . **btw , tengs :)

solomolo said...

singgah dari belog Abg Ben...
happy blogging...


p/s : jom baca percutian ke Bali [akhir]

misz-maya said...

nice,,, i like ,,
muaxxx

Lulu caldina said...

Weewuu, selamat bercuti sekolah...
ett...nak kemana tu?
ada baca buku, tak???
:) lulu datang up trafik eh..

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan.. meh sini follow blog cgu.. cgu dah follow blog awak..

akutetapaku.com said...

singgah baca n3 di sini..
pengetua nak buat semakkan:)

http://akutetapaku85.blogspot.com/

Nisa Sayakinie said...

@solomolo wahh ! , best ceritera itu :)

Nisa Sayakinie said...

@misz-maya yess , tengs visit and read :)

Nisa Sayakinie said...

@Lulu caldinaehh2 , btw tengs visit . buku ? wahh ! , baru adik t'igt yg HW blom siap xD

Nisa Sayakinie said...

@akutetapaku.compengetua ? ouh ya , sila jemput dan semak kerja sekola sy :) *btw tengs visit ;)

Nisa Sayakinie said...

@Awangku Johan Ouhkey , maybe esok baru adq pegi terjah blog segu ^_^

LUNA LANUN said...

sy dtg, sy baca, sy follow... Mari baca tips blogging yang saya sediakan ni:
Unsur "Jangan Dibuat" Pada Blog Untuk Menjadi "Blog Mesra Pengunjung"

Entri terbaru:
Halalkah Secret Recipe?!

Nisa Sayakinie said...

@LUNA LANUN tengs akak sebab bagi TIPS macam tu :)

Template By NisaaRazie