HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Offline fon buat selamanya



ehh2 , kenapa title hari ini nampak macam MARAH :s: SEDIH :s: ouh ya :r: nis bukannya marah atau sedih . Nis just meluat nak mengadap handphone :24: sebab . . boyfie nis sekarang dah tak guna phone , so Nis macam nak buang ja phone tu . Sudah la someone calling nis , nis tak boleh nak cakap sebab phone tu tak boleh dengar apabila nis cakap . Haish ~ " mama ayah tolong belikan fon baru untuk kakak , boleh tak :s: " tapi . . ayah nis kata if nis nak fon baru kena tunggu nis tingkatkan prestasi pelajaran kat sekolah tu . Oh Women :r: Dad , did you know there are many student's of 2 Andalas clever than me . How does me to success :s: huh , whatever . Yang penting nis akan berusaha untuk menjadi yang lebih baik , sejak dua menjak tiga empat lima **bermenjak2 ni nis asyik berkasih sayang dengan boyfie nis sahaja sampai nis terlupa tentang pelajaran . *aceyhh bohong sedia nis ni :r: anyway , mulai esok nis akan mula OFFLINE handphone nis . erghhh , bencinya bila fon tu berbunyi :face33: huaa :r: mom , dad i need the new phone . . aduss macam la mama nis nak kasi :face10: okaylah nak pergi tidur dahulu . GoodNight blog , i will miss you always :n:

2 comments:

k3chiXs said...

nis ..good2 xyah gune fon .. bek focus pd study jep lg bgos .. ^^

Nisa Sayakinie said...

@k3chiXs okay , :) study itu lebih bagus ;D

Template By NisaaRazie