HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

pecah rekod

assalamualaikum kawan-kawan ,



hari ni kalau tidak nis tak mau update blog sebab nis exam minggu ni , nak baca buku la katakan ~ tapi disebabkan nis ada story yang paling pahit seumur hidup nis , nis nak kongsi la sikit kan . okay hari ni mama nis kata nis kena balik dengan jiran nis sys KHAIRUNISA , tapi bila dia call her mom . tuttt ~ tak dapat ==' hampeh , nis apa lagi bincanglah dengan dia and kawan nis si ASYIQIN . tudiaa3 , lastly kami pilih untuk balik berjalan kaki . hah , nak tau dari sekolah ke rumah nis berapa kilometer ? 5 kilometer kowd * haduss , anyway memang best balik rumah secara berjalan kaki sambil ambil angin ~ *haha , yang risaunya lori banyak ==' and eyken hampir-hampir di langgar oleh lori yang gila tu . nasib nis sempat tarik dia:) and then secara tiba-tiba ibu khairunisa tu datang . huh , penat kami berjalan tahu ? tapi seronok pa ! esok nis nak jalan lagi la . seronok oww ! boleh pecah rekod , sebab ? tara merentas desa pun 4 kilometer ~ ni dah lebih kowd* haha , eyken esok jom balik jalan kaki lagi ya:) , kita ajak ramai-ramai sikit yaya . sayang kau lah eyken , okay daa ~ nak pergi study =='

2 comments:

Template By NisaaRazie